HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

Weekmenu #98 makkelijke maaltijden

Geplaatst op 06/07/2019 door mindyourfeed

Zo, dat was me het weekje wel….! 2 verjaardagen deze week en dan nog een behoorlijk vol weekend voor de deur. Ik ben alleen maar druk geweest. What’s new zou je denken…. Maar deze week stond echt in het teken van alle feestelijkheden. Woensdag was de mr. jarig en gisteren onze jongste dochter. Die is 7 geworden en liep natuurlijk al weken te stuiteren!! Vanochtend mag ze dan ook nog afzwemmen voor haar A-diploma (nog net voor de zomervakantie, hallelujah!!) en vanmiddag vieren we een feestje voor familie en vrienden. Om dan morgen ook nog de verjaardag van mijn moeder te vieren. Timing hè, al die verjaardagen in 1 week…. haha! Ik ben dan ook totaal niet aan werken toegekomen en ergens baalde ik daar een beetje van. Want met de zomervakantie voor de deur – bij ons nog 2 weken – kreeg ik daar wel een beetje stress van. De komende weken ga ik echt even gas geven! Voor nu, weer een kakelvers weekmenu, zodat we met enig overzicht de dagen gaan doorkomen. Schrijf je weer mee?!

Kook jij trouwens uit het weekmenu, dan vind ik dat super leuk als je dat deelt via social media! Gebruik dan de #mindyourfeednl of tag mij (@MindYourFeedNL) in jouw bericht zodat ik de foto’s ook kan zien. Vind ik leuk! De andere weekmenu’s staan allemaal overzichtelijk bij elkaar!

Weekmenu #98 makkelijke maaltijden

Maandag

lees verder:

https://www.mindyourfeed.nl