HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

Evy’s ervaring met online hulp voor paniekaanvallen

Geplaatst op 14/07/2020 door NiceDay

Evy is 18 jaar, en staat in de bloei van haar leven. Op een onverwachts moment ervaart ze iets wat ze nooit eerder had meegemaakt: ze kreeg een paniekaanval. Niet wetende dat dat was wat ze voelde, dacht ze dat er iets mis was met haar hart. Maar, fysiek was er niets mis met Evy. Geschrokken maakte ze, op aanraden van een vriend,  die avond nog een account aan bij NiceDay. In deze blog vertelt ze haar ervaringsverhaal.

Snel contact

“Omdat ik erg geschrokken was van mijn paniekaanval wilde ik zo snel mogelijk hulp, maar ik woonde in Tilburg en was nog ingeschreven bij mijn huisarts in Zeeland. Ik wilde niet wachten en daarbij vond ik ook geen prettig idee om mijn verhaal eerst bij de huisarts te doen en vervolgens opnieuw bij een behandelaar. Ik was bang dat dit te lang zou gaan duren en praatte erover met een vriend. Hij vertelde mij over NiceDay, wat hij ook weer kende via een andere vriend. Via NiceDay kon ik anoniem, gratis en snel hulp krijgen. Ik downloadde de app en de volgende dag kreeg ik een reactie van het NiceDay team. Mijn intake gesprek stond al gepland voor de  week erna. Ik legde uit wat er was gebeurd en werd gekoppeld aan psycholoog Sarah.”

Lees verder op www.HaveANiceDay.com