HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

Wanneer kan een baby kruipen?

Geplaatst op 31/07/2020 door HealthyApp

Het eerste levensjaar van je baby bestaat uit een tal van mijlpalen. De eerste brabbeltjes, het eerste lachje en omrollen. En daarna begint het echte werk: je kind blijft niet meer op één plek en wil de wijde wereld in. Dit begint meestal door op de buik te schuiven en hun wereld groter te maken. Al snel gaat het buikschuiven over naar kruipen. Maar wanneer gaat een baby kruipen? Dat is een goede vraag. We gaan daar antwoord op geven in dit blog.

Vanaf wanneer kan mijn baby kruipen?

Laten we voorop stellen dat ieder kind anders is. Een baby ontwikkeld zich in zijn eigen tempo, dus we spreken alleen maar in gemiddelden. Toch is het fijn om te weten wanneer je op moet zetten of je kind niet ineens van het speelkleed, op eigen houtje richting de keuken beweegt. Eerst zie je jouw baby nog ongemakkelijk buikschuivers maken, om de volgende dag als de gesmeerde bliksen door de kamer te kruipen. Zo snel kan de ontwikkeling gaan! Je knippert met je ogen en ze zijn groot…

Lees verder op www.love2bemama.com