HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

13 Vroege tekenen die erop kunnen wijzen dat je zwanger bent

Geplaatst op 10/07/2021 door happyinshape

Of je nou heel graag zwanger wil worden, of juist in paniek bent omdat je weleens zwanger zou kunnen zijn, er zijn een aantal vroege symptomen die vóórdat je overtijd bent kunnen aangeven dat er een baby in je buik groeit. Benieuwd waar je op moet letten? Volgens verloskundigen zijn dit de meestvoorkomende symptomen van een vroege zwangerschap.

Vroege tekenen zwangerschap

Je bent overtijd, voelt je vermoeid en bent 's ochtends misselijk. Allemaal tekenen die erop zouden kunnen wijzen dat je zwanger bent. Let op: kúnnen. Er is namelijk maar één manier om erachter te komen of er echt een klein mensje in je buik groeit. "Het meest betrouwbare vroege teken van een zwangerschap is een positieve zwangerschapstest", laat verloskundige Christine Greves weten aan Women's Health. Veel mogelijke symptomen van een vroege zwangerschap kunnen het gevolg zijn van andere aandoeningen of kunnen er juist op wijzen dat je menstruatie eraan zit te komen.

Lees verder op www.Happyinshape.nl