HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

5 Dingen die je vriendschap versterken met je beste vriendin

Geplaatst op 09/07/2021 door boostyourhealth

Heb jij veel vriendinnen of juist niet? Eigenlijk maakt het niets uit en is het belangrijker hoe waardevol deze zijn. Dit geldt natuurlijk ook voor jouzelf en daarom hebben wij 5 dingen die je vriendschap zullen versterken (als dit niet al het geval is). Lees ze eens door en kijk of jullie dit ook samen hebben en of je dit kunt of wilt aanpassen als je een nog meer intensievere vriendschap wilt. Of wilt krijgen. Vrienden zijn heel belangrijk en je vriendschap nog intenser maken is altijd fijn. Maar deze tips zijn ook handig als je op zoek bent naar een goede vriendschap en je weet niet zo goed wat je verwachtingen zijn. Lees je mee? 

Voel je goed bij elkaar

Het is belangrijk om je goed bij elkaar te voelen. Niet steeds jezelf te verantwoorden, discussies te hebben en ruzie te maken. Natuurlijk komt dat weleens voor en is het ook fijn om ook verschillend te zijn en dit samen uit te spreken. Het belangrijkste is dat je volledig jezelf kunt zijn bij je vriendin en niet alleen maar spanningen of ruzies hebt. Dat kost onnodige energie en het helpt je ook niet verder om de band intenser te maken.  

Lees verder op www.boostyourhealth.nl