HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Beauty

5 Tips voor een hoofdmassage met Shampoobars

Geplaatst op 05/07/2021 door boostyourhealth

Sinds mijn haar, toen ik een kind was, een keer flink is verknipt ben ik geen grote fan. Het fijnste van mijn hele kappersbezoek vind ik toch wel de hoofdmassage tijdens het haren wassen. Eigenlijk zou dat een aparte mogelijkheid moeten zijn bij kappers Ik zou hem zeker 1 x per maand nemen. Gewoon voor een paar euro heerlijk je haren masseren. Uit een poll op Instagram kwamen we erachter dat 70% van de dames die reageerden er hetzelfde over denken. Maar ook thuis kun je natuurlijk dat moment creëren. Je kunt jezelf tijdens het haren wassen een super hoofdmassage geven en in dit artikel deel ik vijf handige tips om dit toe te passen.

Je kunt jezelf (of door een ander) natuurlijk altijd een hoofdmassage geven. Maar als je je haren wast ben je toch al bezig met je hoofd en dan is zo’n extra relax momentje wel zo fijn!  Bij een hoofdmassage wordt talgvet van de hoofdhuid over de haren verdeeld. Vanwege dit vet is het extra prettig om tegelijk de haren te wassen. De shampoo en conditioner kunnen dan worden ingemasseerd.

Maar hoe ga je nu te werk, lees het snel hieronder:

Lees verder op www.boostyourhealth.nl