HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Beauty

Ga trendy op stap met de multifunctionele tasjes van Vilix the Label

Geplaatst op 08/07/2021 door boostyourhealth

“Het perfecte kleine tasje bestaat niet”. Nou, daar dacht Vilix the Label anders over. Ik als tassenliefhebber (ik heb er veel te veel en gebruik de helft niet), kan wel zeggen dat dit super mooie tasje wel perfect is. Hij is zo praktisch, omdat hij zoveel meer is dan alleen een plek om je telefoon bij je te dragen. Het is een portemonnee, je kunt er nog wat kleine spulletjes in kwijt wat hem ideaal maakt voor een festival ( Yes ze beginnen weer bijna! ), een fietstocht of een shopping sessie. Ik wil je graag wat meer vertellen en laten zien over deze hippe kleine tasjes. Lees je mee?

Het fenomeen telefoontasje kennen we denk ik allemaal wel. Een hoesje voor je telefoon waar ook wat pasjes in opgeborgen kunnen worden. Dit “tasje” kun je dan bijvoorbeeld om je pols dragen of alsnog in een ander tasje meenemen. Niet heel handig, want je kunt er op zichzelf niets anders meer in kwijt mits je hem dus ergens anders in stopt. Dat maakt het Forever Young tasje dus zo fantastisch!

Lees verder op www.boostyourhealth.nl