HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

Hokjes denken 2.0

Geplaatst op 11/07/2021 door boostyourhealth

Herken je dat? Dat je vooruit wil in het leven, dat je wilt veranderen en dat je voelt dat je meer kunt dan dat je nu ervaart? Je bent hard op weg naar een nieuwe “ik” en wil met je kop boven het maaiveld uitsteken. Maar dan gebeurd er weer iets waardoor je in een hokje teruggetrokken wordt omdat anderen vinden dat je daar hoort. Hoe hard je ook schreeuwt, rent en vooruit wilt, vormt dit toch een belemmering. Kan ik dit eigenlijk wel? Ben ik het wel waard? Durf ik het wel alleen? Soms willen anderen koste wat het kost jou in zo’n hokje houden, gewoon omdat ze niet anders gewend zijn. Omdat ze je niet meer waard vinden, omdat ze jou daar willen houden of omdat ze het verleden stevig vast willen houden en jou niet anders willen of kunnen zien. Herkenbaar? Lees dan verder! 

Wegzwemmen en naar beneden getrokken worden

Zo voelt het een beetje, dat je weg zwemt en dat je onderweg toch weer naar beneden getrokken wordt. De mensen in je omgeving willen vaak het beste voor je, totdat je vooruit gaat, een andere weg in gaat of plotseling veranderd of een flinke persoonlijke ontwikkeling mee maakt. 

Lees verder op www.boostyourhealth.nl