HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Sport

Iedereen heeft tijd om genoeg te bewegen

Geplaatst op 05/07/2021 door boostyourhealth

Heb jij genoeg tijd om aan je dagelijkse hoeveelheid beweging te komen? Veel mensen roepen direct dat zij het daarvoor veel te druk hebben. Helemaal geen tijd om aan dat half uur per dag matig intensief beweging te komen, zoals dat wordt aangeraden. Maar is dat wel echt zo? Voor heel veel mensen geldt dat zij, door hun dag net een heel klein beetje in te delen, best een half uurtje kunnen bewegen. Soms is het gewoon een kwestie van kiezen voor een ander vervoersmiddel, of is er een andere simpele oplossing om aan wat meer beweging te komen.

Ruil de auto eens in

Heb je weinig tijd, dan is het handig als meer bewegen je niet per se meer tijd kost. Gelukkig zijn er allerlei manieren om beweging in je leven te integreren, op manieren die je niet of nauwelijks extra tijd zullen kosten.

Gebruik je vaak de auto? Dan is er een hele goede manier om meer te gaan bewegen: de auto wat vaker laten staan. Klinkt simpel, en dat is het eigenlijk ook. Door de auto te gebruiken beweeg je niet of nauwelijks, je gaat gewoon door met wat je het grootste deel van de dag al doet: zitten.

Lees verder op www.boostyourhealth.nl