HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Voeding

Italiaanse broodjes

Geplaatst op 13/07/2021 door UitPaulinesKeuken

Niets leuker dan samen gezellig te picknicken in de zomer. Dat was onze gedachte ook toen we deze Italiaanse broodjes aan het maken waren. Deze broodjes zijn ideaal om mee te nemen voor een picknick. En ze zijn supermakkelijk om te maken. Als basis gebruiken we croissantdeeg en daar voegen we lekker olijfjes, zongedroogde tomaat en lekkere kruiden aan toe. Deze Italiaanse broodjes zijn ook heel leuk om samen met de kinderen te maken. Samen voorbereiden en daarna gezellig picknicken met de hele familie.

Vegan mozzarella

Natuurlijk mag kaas niet ontbreken in deze Italiaanse broodjes. Wij hebben recent de lekkere en plantaardige producten van Nurishh ontdekt. Het assortiment van Nurishh bestaat uit allerlei plantaardige producten die gebruikt kunnen worden als vervanger voor kaas. Denk aan plakken met cheddar smaak, traditionele plakken en ook rasp. Voor deze Italiaanse broodjes gebruiken we rasp met mozzarella smaak. Superlekker (je proeft geen verschil!) en handig om te gebruiken, want zo kan iedereen genieten van dit picknick recept. Of je nu een intolerantie hebt voor zuivel, vegan bent of wilt minderen met zuivel, met de rasp van Nurishh kun je uit de voeten. De rasp smelt goed en is daarom ideaal voor dit recept. Vanaf 14 juni zijn de producten van Nurishh exclusief verkrijgbaar bij de Albert Heijn. Ga jij het proberen?

Lees verder op www.UitPaulinesKeuken.nl