HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

Maak je huis schoon en fris met de duurzame producten van Klaeny

Geplaatst op 12/07/2021 door boostyourhealth

Ik ga iets bekennen; ik hou van opruimen, maar veel minder van poetsen. Wekelijks ga ik door heel mijn huis met een stofdoek, stofzuiger en dweil. Geef ik de plantjes water en maak ik het toilet schoon. Het is dat het moet, maar anders. Waar ik echt een hekel aan heb is het schoonmaken van mijn gasfornuis en van de kranen in de douche. Kan schoonmaken gewoon niet wat makkelijker en leuker worden gemaakt? Ik denk dat ik de oplossing heb gevonden in Klaeny. Makkelijk schoonmaken op een verantwoorde manier! Dat is sowieso de toekomst. Hoe ik Klaeny heb ervaren vertel ik je in dit artikel; EN ik mag 3 maal een starters pakket cadeau geven. Hoe tof is dat?!

Wat is Klaeny en wat is hun missie? Klaeny hoopt dat tegen 2025 alle huishoudelijke producten plasticvrij zijn, of onderweg zijn om plasticvrij te worden. Hier ben ik absoluut een voorstander van. Zelf gebruik ik al tijden shampoo bars, her wasbare watjes en bamboe tandenborstels. 

Lees verder op www.boostyourhealth.nl