HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

Vier de zomer met de schoenen van Omoda

Geplaatst op 13/07/2021 door boostyourhealth

Wat is de ultieme zomerschoen? Voor de een is comfortabele sneaker, voor de ander een stijlvolle espadrille of een funky pump. Van al deze soorten heb ik een model in de kast staan, maar ik vind het ook altijd leuk om aan mijn zomercollectie een “net” schoentje toe te voegen. Wat zijn, voor komende zomer de trends op schoenengebied? Ik ga het je vertellen, lees je mee?

Er zijn bepaalde soort schoenen die nooit uit de mode gaan. De espadrille van Via Vai is zo’n schoen. Ikzelf heb in de kast een heel erg kleurrijk exemplaar staan met een hoge sleehak, maar vaak zie je ze als een platte instapschoen. De twee modellen die ik heel erg leuk vind, en die ik ook zeker wil laten zien zijn de volgende modellen. De bovenste heeft het stoere door het leer, en wat ik tof vind is dat ze open zijn, waardoor het leer toch de zomerse look weet te behouden. De onderste heeft meer de “beach vibe” door de lichte kleuren. Maar door het suede houdt hij toch een klassieke touch en kun je hem ook prima onder een net jurkje of pantalon dragen. Voor de dames die een “hoge hak” willen dragen maar er eigenlijk niet op kunnen lopen is de espadrille natuurlijk een uitkomst.

Lees verder op www.boostyourhealth.nl