HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

Volgens je sterrenbeeld is dít de beste manier van thuiswerken voor jou

Geplaatst op 12/07/2021 door happyinshape

Veel mensen werken inmiddels al ruim een jaar vanuit huis. Waar de een het heerlijk vindt om vanuit het comfort van haar eigen huis te werken, heeft de ander het er maar knap lastig mee. Dit zou zomaar eens iets te maken kunnen hebben met je sterrenbeeld, als je het aan het carrièreteam van FlexJobs vraagt. Zij deelden hun allerbeste thuiswerktips op basis van je sterrenbeeld. En dat lijkt nog best goed te kloppen…

Rammen zitten vol energie en houden ervan om actie te ondernemen. Van 9 tot 5 thuis achter de eettafel aan het werk, is dan ook niets voor een Ram. Om al die Ram-energie eruit te werken, is het goed om dagelijks een work-out te doen. Of dat nou een wandeling van een uur, een HIIT-sportsessie van twintig minuten of een rondje fietsen is, beweging is ontzettend belangrijk voor een Ram. Sta ten minste een keer per uur op en loop een rondje. Een bonustip voor Rammen is een sta-bureau. Dit houdt je in beweging en maakt de dag een stuk minder saai.

Lees verder op www.Happyinshape.nl