HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

Wanneer heb jij voor het laatst een bloedonderzoek gedaan?

Geplaatst op 03/07/2021 door boostyourhealth

Het is nog niet enorm gebruikelijk; je gezondheid laten controleren aan de hand van een bloedtest. Als we niet lekker zijn dan nemen we een paracetamol en gaan vroeg naar bed. Wellicht klagen we wat en steken dan vervolgens na een dag of 2 de schouders er weer onder. Voelen we ons echt niet goed dan bellen we de huisarts voor een bezoekje en meestal sta je daar ook zonder enig antwoord weer na 10 minuten buiten. Ikzelf voelde mij al tijden niet fit maar zocht daar niets achter, totdat ik vorige week een bloedtest moest doen en daar toch wel dingen uit kwamen waarvan ik dacht “aha, hierdoor ben ik dus zo lamlendig”. Ik vertel je erover in dit artikel.

Voor mijn laatste jaarlijkse controle bij de Nederlandse Obesitas Kliniek moest ik vorige week mijn bloed laten afnemen. Zo wordt er controle gehouden over de gezondheid en eventuele tekorten die je zou kunnen hebben en waarop dan vervolgens actie opgenomen kan worden. De afgelopen 5 jaar waren mijn bloeduitslagen uitmuntend, dus verwachtte dat dit jaar ook. Maar ik had het mis.

Lees verder op www.boostyourhealth.nl