HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

Zalm kikkererwt burgertjes (KIDS)

Geplaatst op 08/07/2021 door beaufood

Op veler verzoek naar aanleiding van mijn story op Instagram: het recept voor deze super smaakvolle zalm kikkererwt burgertjes! Ik maak deze voedzame burgertjes regelmatig voor Louen als avondeten. Hij eet er nog net zijn vingers niet bij op, zó lekker vind hij ze. De burgertjes zijn gemaakt van verse zalmfilet en kikkererwten. Bomvol eiwitten dus. Om de zalm burgertjes op smaak te brengen kun je naar wens verschillende kruiden toevoegen. Denk aan verse dille, peterselie, een snufje gedroogde Italiaanse kruiden of een theelepel (niet pittige) rode curry kruiden. Leuk om te variëren met verschillende smaken. Oh, en deze zalm burgertjes doen het trouwens ook ónwijs goed als borrelhap..

Gezonde zalm burgertjes

Thuis probeer ik minimaal twee keer per week vis op het menu te zetten. Vis zit vol omega-3 vetzuren, gezonde vetten, vitaminen en mineralen. Ik heb het dan met name over vette vissoorten zoals zalm, makreel en haring.

Lees verder op www.beaufood.nl