HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

3 Dingen die je helpen om een positief zelfbeeld te ontwikkelen

Geplaatst op 01/07/2022 door boostyourhealth

Een positief zelfbeeld is niet altijd makkelijk. Het kan zijn dat deze in het begin van jouw leven heel positief was, maar door veranderingen, je omgeving en de puberteit kunnen deze dingen ineens omslaan. Plotseling vind je het belangrijker wat anderen van jou vinden, vraag je constant om goedkeuring en krijg je faalangst bij grote evenementen of groepen. Ook sta je langer voor de spiegel dan je zou willen en lukt het maar niet om vrede te krijgen met het lichaam wat in jouw ogen verre van perfect is. Wij geven je 3 dingen die je helpen om een positief zelfbeeld te ontwikkelen, lees je mee?

Focus je minder op je gewicht

Weeg jij je elke dag en is jouw dag verpest bij het zien dat de weegschaal iets meer aangeeft dan je daadwerkelijk zou willen? Gooi jouw weegschaal weg of plaats hem even ergens waar je hem niet gebruikt. Focus je eens op hoe je je daadwerkelijk voelt. 

Lees verder op www.boostyourhealth.nl