HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

3 Tips als je als hoog sensitief persoon alles aanvoelt en hier meer balans in wilt vinden

Geplaatst op 03/07/2022 door boostyourhealth

Voel jij het haarfijn aan als iemand niet lekker in z’n vel zit? Voel je precies wanneer iemand oprecht is en wanneer niet? Merk je wanneer jouw energie hoger en positiever is dat anderen hier ook op reageren? Energie is namelijk alles en je kunt dit als hoogsensitief persoon perfect aanvoelen. Dit kan zowel een kracht als een opgave zijn om dit zo intens te ervaren. Energie breng je ook vaak over, dus als jij heel happy bent en een goede dag hebt, kun je deze energie naar anderen overbrengen en hun ook meer happy maken. Dit werkt natuurlijk ook andersom. Hoe kun je nu omgaan met die gevoelens? En hoe houd je de balans, zodat je hierdoor niet overweldigend raakt en verre van gelukkig? Wij geven 3 handige tips om dichtbij jezelf te blijven, lees gauw verder!

Maak onderscheid in jouw gevoelens en energie en die van een ander

Soms lopen jouw gevoelens door elkaar met de gevoelens van een ander. Soms neem je de gevoelens of energie van een ander mee naar huis en als je dit bij veel mensen doet, dan loop je leeg op energie. Natuurlijk wil je het beste voor iedereen, maar soms is het beter om dingen even los te laten en ook al neem je ze mee naar huis, spreek dit uit en laat het los.

Lees verder op www.boostyourhealth.nl