HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

Hoe een bezoek aan Sparkle Baby Spa bijdraagt aan het wellbeing van jouw baby

Geplaatst op 05/07/2022 door boostyourhealth

Zodra je baby is geboren breekt een nieuwe periode aan. Niet alleen je baby is nieuw op de wereld. Ook jouw rol is veranderd. Het vierde trimester, de eerste drie maanden na de geboorte van je baby, krijgt steeds meer aandacht. En niet voor niets. Jullie moeten beide wennen aan de nieuwe situatie. Je bent moeder geworden! De hormonen gieren nog door je lichaam. En dat is niet voor niets. De natuur wil dat je je (veilig) hecht aan je baby, dat je je baby beschermt, maar vooral liefde en geborgenheid geeft.

Het vierde trimester

Ook voor je baby is de overgang van de warme, zachte baarmoeder naar de ‘koude’, lichte wereld behoorlijk groot. In de baarmoeder was je baby gewend vrij rond te zwemmen, eigen bewegingen te maken in het warme water. Het is dan ook niet gek dat de jongste baby’s vaak ontzettend genieten van het floaten. Het warme water op lichaamstemperatuur, de kleine golfjes als hij of zij zich beweegt, het kabbelende water tegen z’n buikje… het voelt bekend en vertrouwd.

Lees verder op www.boostyourhealth.nl