HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

Tijgergarnalen van de barbecue met peterselieboter

Geplaatst op 04/07/2022 door beaufood

Ik hoor het je denken: wát zijn dat?! Dit, lieve mensen, zijn tijgergarnalen van de barbecue. En I know, het ziet er extreem ingewikkeld en een beetje spannend uit, maar neem maar van mij aan: dit wil je. Dit fancy gerecht heb ik al meerdere keren gemaakt tijdens barbecuefeestjes (ja, die heb ik) en telkens weer lik ik mijn vingers er bij af. En het leuke is dat het recept eigenlijk retesimpel is. Het hoeft maar heel kort, een minuut of 4, op de barbecue en je hebt slechts een handjevol ingrediënten nodig. Men neme: een barbecue, een aantal subtiele smaakmakers en een portie van die grote tijgergarnalen en je bent er al! Waar je die tijgergarnalen kan kopen, dat vertel ik je hieronder! 

Tijgergarnalen van de barbecue

Je kan er niet omheen: voor dit recept heb je écht tijgergarnalen nodig. Dus niet van die kleine diepvriesdingetjes uit de supermarkt, maar echt van die joekels. Je koopt tijgergarnalen bij de visboer, bij groothandels en soms op de markt. Je moet er dus even een ommetje voor maken, maar de gigantische garnalen zijn het ab-so-luut waard. Deze garnalen, die trouwens ook vaak black tiger garnalen worden genoemd, zijn lekker stevig en groot en hebben dus veel vruchtvlees.

Lees verder op www.beaufood.nl