HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Voeding

Verbeter je darmgezondheid met WholeFiber

Geplaatst op 05/07/2022 door boostyourhealth

Je hebt er vast nog nooit van gehoord; witlofwortel. Over de wortel van witlof is na 5 jaar wetenschappelijk onderzoek bekend geworden dat het een unieke bijdrage levert aan het voorkomen en omkeren van welvaartsziekten. Sinds kort is het ook verkrijgbaar op de Nederlandse markt onder de naam WholeFiber en hier wilden wij natuurlijk alles over weten. Door dagelijks gebruik wordt de darmflora gevoed en de stoelgang en darmgezondheid verbetert. Wij vertellen je er alles over en mogen bovendien een pot WholeFiber weggeven, lees je mee?

We eten te weinig vezels

Helaas eten we met een Westers eetpatroon vaak onvoldoende groenten, eiwitten, gezonde vetten krijgen we ook onvoldoende vezels binnen. Dit zorgt ervoor dat onze darmflora verzwakt en daarmee het immuunsysteem ook te wensen overlaat. We moeten per dag 15-20 gram voedingsvezels eten, maar de meeste mensen komen hier helaas niet aan. Door te kiezen voor een aanvulling van (prebiotische) vezels verhoog je de darmgezondheid en wordt de kans op welvaartziekten ook aanzienlijk verlaagt. WholeFiber krokante blokjes bevatten van nature een zeer hoog gehalte prebiotische vezels die geleidelijk via de dikke darm beschikbaar komen als voedsel voor een “goede” darmflora.

Lees verder op www.boostyourhealth.nl