HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone

4 red flags die jij onbewust kunt hebben in een relatie

Geplaatst op 03/07/2024 door BedRock

Als we het hebben over red flags, denken we automatisch aan het gedrag die je date of partner laat zien waarvoor we moeten oppassen. Dit keer staan wij niet stil bij het gedrag van de ander, maar bij dat van jezelf. Herken jij jezelf in deze red flags?

Natuurlijk vinden wij onszelf allemaal de ideale romantische partner, maar zoals jij soms ongezonde trekjes bij jou partners spot, zien zij dat misschien ook bij jou. Tijd om stil te staan bij een aantal red flags waar je jezelf misschien niet eens bewust van bent.

Heb jij deze red flags?

  • Je laat je partner niet in zijn of haar waarde: Als je partner bijvoorbeeld ergens enthousiast over is wat jou niet interesseert, laat je dat merken. Je hebt liever ook dat hij of zij zich daar niet mee bezig houdt, ondanks dat je weet dat het hem of haar wel energie geeft. In plaats van je partner te supporten, oordeel je juist over hem of haar. Je mag zeker je eigen mening hebben, maar het is wel belangrijk dat je partner zich geaccepteerd voelt.

Lees verder op www.BedRock.nl