HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone

Dé onontdekte zomerbestemming voor elke avonturier en natuurliefhebber

Geplaatst op 01/07/2024 door BedRock

Wie wel in is voor een avontuurlijke vakantie die geheel in het teken staat van natuur, wandelen, mountainbiken en bergen, wil zéker een bezoekje brengen aan dit prachtige gebied in de Oostenrijkste bergen: Stubai. Overigens niet te verwarren met het luxueuze Dubai. In de Oostenrijkste Alpen ligt het bijzonder mooie en nog onontdekte (!) gebied dat helemaal is ingericht op buiten sporten, hiken én kidsproof is. Geloof ons: dit is je nieuwe must visit zomerbestemming. 

We brachten hoogstpersoonlijk een bezoekje om de proef op de som te nemen. 

Bergen, lokaal eten en avontuur in Stubai, 

Op nog geen twintig minuten van het bekende ski- en berggebied Innsbruck vind je het nog behoorlijk onontdekte Stubaital, zoals het natuurparadijs in Tirol officieel heet. Waar de menigte voor een skivakantie in de winter of een wandelvakantie in de zomer naar nabijgelegen drukke gebieden trekt, blijkt Stubai met haar hoge bergtoppen en gletsjer een ideale uitvalshoek voor de avontuurlijke reiziger. Waarom?

Lees verder op www.BedRock.nl