HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

Zomervakantie 2025: Plan je jaar vooruit!

Geplaatst op 01/07/2024 door love2bemama

Dit is dé uitgebreide gids voor de schoolvakanties in Nederland voor het jaar 2025. Wil jij vooruit plannen voor zomervakantie 2025 of alvast de andere schoolvakanties invullen? Of je nu een ouder, leraar of leerling bent, het is nooit te vroeg om vooruit te plannen. Hieronder vind je de geplande data voor de belangrijkste schoolvakanties in de regio’s Noord Nederland, Midden Nederland en Zuid Nederland, zodat je optimaal kunt genieten van je vrije tijd met je kinderen of op tijd weet wanneer je een vakantie kunt boeken of oppas voor de kinderen kan regelen.

Check voor de zekerheid ook altijd even alle datums na bij de school van je kinderen. Deze kunnen afwijkende datums gebruiken of extra vrije dagen toevoegen aan het vakantierooster. We starten met de zomervakantie 2025. Hier vind je ook nog leuke tips voor een zomervakantie vol leuke (gratis) activiteiten.

Plan alvast je zomervakantie 2025

Zomervakantie 2025 staat nog lang niet voor de deur maar mijn ervaring is dat je drie keer knippert met je ogen en het schooljaar is weer voorbij. De zomervakantie is altijd een heerlijke tijd. Voor ons moeders is het plannen van de zomervakantie bijna een sport op zich, maar oh zo de moeite waard als je de blije gezichtjes van je kinderen ziet! Van stranddagen tot middagen in het park, er zijn zoveel mogelijkheden om de zomer onvergetelijk te maken.

Lees verder op www.love2bemama.com