HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Fashion

Kledingstijlen bij verschillende sporten

Geplaatst op 11/08/2015 door optimavita

Kledingstijlen bij Verschillende Sporten

Ik verbaas me er wel eens over hoe "normaal' een bepaalde kledingstijl bij een bepaalde sport kan zijn, terwijl het totaal ongepast zou zijn bij een andere sporter. Dit klinkt misschien vaag, maar ik zal je in dit artikel laten zien wat ik bedoel. Om toch alvast even een voorbeeld te geven, stel je voor dat je een marathonloper een basketbaltenue zou dragen... :). Ik laat je vandaag een aantal (in mijn ogen) opvallende trends zien bij verschillende sporters.

We zijn allemaal ZO verschillend! Gelukkig maar, want anders zou de wereld naar mijn idee ontzettend saai zijn. Toch passen we ons vaak ongemerkt aan aan "normen' van groepen waar we bij horen. Ook in de sport geldt dit zeker, want veel sporten hebben bepaalde kledingnormen waar vrijwel iedereen die de sport beoefent, aan voldoet. Ook al is het niet verplicht, je draagt vaak automatisch kleding die binnen jouw sport "normaal' wordt gevonden.

Het leek me leuk om een aantal kledingstijlen van verschillende sporten te laten zien, die heel typisch zijn voor die tak van sport. Sommige kledingstijlen zijn te verklaren doordat ze praktisch zijn voor die tak van sport, maar anderen zijn naar mijn idee puur imago.

Lees hier verder op Optima Vita!

Basketbal

,