HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Fashion

Sportondergoed dragen

Geplaatst op 08/08/2015 door eatrunlove

Sportondergoed dragen

Dragen jullie sportondergoed? Een beetje een rare vraag, maar ik ben er onlangs achtergekomen dat dat toch wel een stuk comfortabeler zit dan dat kanten slipje. Ok, nu overdrijf ik want ik denk echt wel na over welke slip ik aantrek tijdens het sporten, maar toch.

We besteden met zijn allen erg veel aandacht aan de buitenste laag sportkleding, dat moet er fashionable uit zien en comfortabel zitten. Dat ondergoed, dat geloven we wel (ik tenminste). Ik trek vaak het eerste en het beste uit de kast en ga daarmee op pad. Terwijl ondergoed juist de eerste laag op je huid is en juist daarom perfect zou moeten zitten. Het is belangrijk om ondergoed van het juiste materiaal te kiezen: katoen absorbeert geen vocht dus blijft nat, terwijl kant juist kan zorgen voor nare schuurplekken. Het beste kun je een slip kiezen van polamide / lycra / microvezel.

Lees verder op www.eatrunlove.nl

,