HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Gear

What's new || Augustus

Geplaatst op 14/08/2015 door ilovehealth

What's new || Augustus

What's New, augustus editie! Ik kwam afgelopen maand weer met heel veel leuke, nieuwe healthy producten in aanraking. Veel sport items, maar ook fijne foods! Te leuk om niet te delen met je. Komen ze!

My Mantra Active

Dit is zo'n leuk verhaal: ik was vorig jaar in Thailand in een gym op Koh Tao met mijn zusje. Daar zet een vet leuke chick achter de balie met wie ik aan de praat raakte. Ik vertelde o.a. over mijn blog. We zijn elkaar gaan volgen op Instagram en ineens kreeg ik mail van haar: ze heeft een eigen lijn met sport leggings gelanceerd. My Mantra Active! Ik vind het vooral yoga leggings, maar je kunt ze ook gewoon in de gym of met hardlopen dragen. Die prints zijn zo tof joh! Ik heb de snakeskin-print en een legging die van zwart overloopt naar paars en roze. Hélemaal mijn ding!my mantra yoga legging

Clean Meals

Hoewel ik eigenlijk van het elke dag zo gevarieerd mogelijk eten en het lekker zelf kokkerellen ben, kwam Clean Meals afgelopen maand toch even als geroepen. Ik was namelijk een paar weken onder streng regime van personal trainer Mark aan het trainen voor de fotoshoot van mijn boek (binnenkort uitgebreide blog over dit proces). En daar kon ik wel wat extra hulp bij gebruiken qua voeding. Clean Meals paste perfect bij het doel: in shape komen voor de shoot! Ik wilde namelijk wat afvallen en door het vele trainen had ik ook extra eiwitten nodig. De maaltijden van Clean Meals zijn laag in calorieën en hoog in eiwitten. Precies wat ik nodig had. De maaltijden bevatten geen e-nummers, conserveringsmiddelen, suikers en andere ongezonde toevoegingen. Daarom CLEAN dus ;-) Ook was ik MEGA druk afgelopen maand, dat het gemak van Clean Meals ook wel heel fijn was. Je hoeft de maaltijden namelijk maar 6 minuutjes in kokend water te verwarmen.

Lees hier verder op I Love Health!cleam meals ul

,