HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

6 Tips voor meiden met PDS

Geplaatst op 24/08/2016 door followfitgirls

Wij zijn de eerste die willen dat (gezond) eten een feestje is voor iedereen. Genieten van lekker eten is zó belangrijk. Maar voor sommigen is dit niet vanzelfsprekend doordat het lichaam niet meewerkt. Steeds meer meiden kampen met PDS: prikkelbaar darm syndroom. Het is een onschuldige aandoening, maar het kan erg hinderlijk zijn.

Gelukkig kun je met de juiste kennis, tips en voeding er goed mee leren omgaan en als nog genieten van lekker eten zonder hier al te veel bij hoeven na te denken. Benieuwd hoe? Wij geven tips!

1. Breng de problemen in kaart

Het allerbelangrijkste is om te weten welk eten voor jou niet prettig is. Als je eenmaal weet waar je lichaam slecht op reageert, kun je de meeste problemen al voorkomen.

Er zijn altijd alternatieven te vinden dus wees niet bang om het een uit je voedingspatroon te gooien als het voor jou niet werkt. Ga gewoon op zoek naar een waardige vervanger.

Lees verder op www.followfitgirls.com