HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

Glutenvrije zoete aardappel gnocchi

Geplaatst op 24/08/2016 door beaufood

Gnocchi is een gerecht dat ik al heeeel lang op mijn to make lijstje heb staan. Het zijn kleine deegkussentjes gemaakt van aardappel en meel en het is eenvoudig klaar te maken. Ik zou mezelf niet zijn als ik niet een beetje aan het recept zou sleutelen dus verving ik de gewone pieper door zoete aardappel en het gewone meel door een glutenvrije variant. Gnocchi maken is totaal niet moeilijk maar het wel even wat tijd. En plakkerige handen. Allemaal de moeite waard, promise! Het is echt waanzinnig lekker en je kunt het met van alles combineren. Je kunt de gnocchi koken, bakken, wokken en net zoals gewone zoete aardappel heerlijk in combinatie met geitenkaas, balsamico, avocado, gebakken paddestoelen, gerookte zalm..

Omdat je het gerecht niet even een twee drie op tafel zet – dit komt door de zoete aardappel die je eerst een half uurtje moet poffen in de oven – maak ik altijd dubbel zoveel. Ik bewaar de overgebleven porties in de vriezer en daardoor heb ik altijd een healthy maaltijd bij de hand wanneer ik niet zoveel tijd heb.

Lees verder op www.beaufood.nl