HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Voeding

Boodschappen uit Italië meenemen

Geplaatst op 11/08/2017 door mindyourfeed

Ik ben een luxepaardje deze zomer… Want ik mag gewoon 2 keer naar Italië. Als je mij een beetje volgt dan weet je dat dit mijn favoriete vakantieland is, dus ik vind dat absoluut geen straf. Al heel wat keren zijn wij met de auto naar het zuiden afgereisd en op de terugweg is de wagen vol geladen. En dan met boodschappen dus. Voorheen maakte ik echt lijstjes met wat ik mee wilde nemen naar huis, maar inmiddels weet ik precies welke boodschappen uit Italië ik mee wil nemen.Ga jij nog de Italiaanse supermarkt in, lees dan zeker even mee!

Op vakantie is het bij mij vaste prik. De supermarkt in. Stiekem vind ik dat gewoon hartstikke leuk, ik draal en dwaal een beetje door de paden om te zien wat er voor lekkers te krijgen is. Net zo standaard is dat we op de laatste dag van de vakantie de winkel induiken om in te slaan. Zeker als we met de auto gaan, hou ik echt een plekje vrij voor al die heerlijke boodschappen uit Italië. En het is nog niet eens dat die producten hier niet te krijgen zijn… maar het is gewoon zo fijne manier om mijn heimwee een beetje te stillen….

Lees verder op www.mindyourfeed.nl