HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Sport

Trainingsweek 2 van Triathlon schema

Geplaatst op 15/08/2017 door eatrunlove

Vorige week verliep mijn trainingsweek niet helemaal zoals gepland. Ik kwam er na de vakantie niet lekker in; had geen zin, was moe en had veel stress op werk. Ik kan allemaal smoesjes bedenken, maar ik gaf er gewoon even geen prioriteit aan. Deze week daarentegen heb ik een goede week gehad! Ik hield me grotendeels aan mijn schema, had weinig spierpijn en voelde me behoorlijk fit. Nu dit doorzetten! Normaal gesproken sta ik niet zo uitgebreid stil bij mijn trainingen, maar het leek me leuk om dit nu wel een keer te doen.

Het plan

Na de vakantie ben ik aan een nieuw trainingsschema begonnen. Ik heb hem weer laten opstellen door Sander en hiermee werken we echt naar de Olympische Triathlon in Barcelona toe. De afstanden van zowel fietsen als hardlopen worden langer en daarnaast zitten er wat meer fiets intervaltrainingen in. Ik merk dat mijn fiets skills nog niet zo heel goed ontwikkeld zijn en moeite heb met snelheid maken. Daarom heeft Sander een aantal intervaltrainingen geprogrammeerd.

Lees verder op www.eatrunlove.nl