HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Sport

De fijnste isolerende drinkflessen

Geplaatst op 16/08/2018 door eetpaleo

Genoeg drinken is belangrijk, zeker wanneer je er een actieve lifestyle op nahoudt. Tijdens het wandelen of fietsen bijvoorbeeld, op weg naar een training of yogales, of wanneer je in de bergen loopt. Met heerlijke zomerse temperaturen zweet je heel wat uit, nog naast het vochtverlies wat optreedt tijdens een leuke activiteit!

Dus wat heb je dan écht nodig? Een fijne drinkfles. Eentje die handig is in gebruik, gemaakt van verantwoorde materialen en liefst ook nog een fles die je drankje heerlijk koel (of juist warm) houdt.

Vorig jaar, tijdens onze geweldige reis door de VS gingen we echt nooit op pad zonder drinkfles(sen) vol water. Voor de langere hikes namen we ook nog een camelbak mee in onze rugtas. En wat was het dan lekker om eventjes een pauze te nemen en te genieten van een verfrissend drankje! We namen niet alleen water mee, maar meestal ook één fles met kokoswater en soms lekker warme thee op koelere dagen.

Ook in mijn dagelijks leven neem ik regelmatig een fles met water mee. Wanneer ik ga trainen bijvoorbeeld, maar ook wanneer ik in de buurt ga wandelen. Rondom onze nieuwe woonplaats is lekker veel natuur waar je met gemak een paar uur rond kunt lopen.

In de loop der jaren ben ik er wel achter gekomen dat niet iedere drinkfles hetzelfde is, ook niet wanneer je zo’n mooie RVS fles hebt gekocht. Het verschil in gebruiksgemak en kwaliteit verschilt enorm.

Welke flessen het fijnste zijn? Dat deel ik hieronder met je!

Waar let je op bij de aankoop van een (isolerende) drinkfles?

Vraag jezelf als eerste af waar je een drinkfles voor wilt gaan gebruiken, dat is misschien wel de belangrijkste vraag die je jezelf kunt stellen. Zoek je een allround fles, of eentje voor een specifieke activiteit? Een fles voor koffie of thee, eentje voor tijdens het wandelen, of gewoon een leuk flesje wat je mee kunt nemen in je tas? Aan de hand daarvan zie je al snel welke flessen voor jou het meest geschikt zijn.

Lees verder op EetPaleo.nl!