HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Spots

Een Beetje Minder Plastic? Dan Zijn Dit Toffe Producten!

Geplaatst op 20/08/2018 door glow

 

Want een beetje meer duurzaamheid in je leven kan nooit kwaad! We horen en lezen (en weten) inmiddels allemaal wel dat plastic een groot probleem is als het gaat om afval. Des te gaver dat er steeds meer merken duurzaam worden en dat je zelf steeds meer keuze hebt voor verantwoorde producten. Óók als het gaat om sport of jouw gezondheid. De afgelopen periode kwam ik een aantal toffe merken en producten tegen en die deel ik natuurlijk maar wat graag met je!

Yoga Design Lab yogamat
Yoga en duurzaamheid gaan heel goed samen. Yoga Design Lab maakt wat mij betreft de pareltjes onder de yogamatten. Duurzaam; vervaardigd uit gerecycled plastic flessen en natuurrubber en zelfs de draag-straps om de matten zijn verduurzaamd. Dat duurzaam geen ‘geitenwollensokkendingetje’ is blijkt wel uit de producten: Yoga Design Lab maakt de meest kleurrijke matten waar je instant gelukkig van wordt. Hun laatste nieuwe model is een mat én handdoek ineen. De bovenkant van de mat is gemaakt van microvezel dat vervaardigd is van gerecycled plastic. De onderkant is van natuurrubber en ze gebruiken alleen inkt op waterbasis voor de prachtige kleuren en patronen. No more slippery when wet! Sterker nog, wanneer de mat nat wordt, krijg je zelfs extra grip. Ideaal voor hot yoga (how I looooove it!) en sweaty sessions. En is het geen plaatje?

lees verder:

http://www.glowmagazine.nl