HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Workouts

Mijn doelen voor de komende tijd…

Geplaatst op 03/08/2018 door optimavita

Nooit tevreden?

Omdat ik het fijn vind om altijd doelen te stellen voor mezelf, krijg ik regelmatig de opmerking of ik nooit eens tevreden kan zijn. Nee, eigenlijk niet! Ik vind het namelijk ontzettend fijn om mezelf uit te dagen en scherp te houden. Dat betekent trouwens niet dat ik mezelf op dit moment niet ok vindt! Ik ben heel blij met mijn leven en met mijn lichaam. Dat betekent echter niet dat ik het fijn vind om achterover te gaan leunen. Ik schreef hier al eens een uitgebreide blogpost over.

Mijn doelen voor de komende tijd

Vaker rekken 

Dit blijft een dingetje bij mij hoor! Ik vind rekken gewoon NIET leuk. Ik doe het al vaker dan een paar jaar geleden, maar het kan nog wel iets beter. Sporten doe ik zo’n 5x per week, dan vind ik dat ik ook minimaal 5x zou moeten rekken en strekken. Dat gebeurt tot nu toe nog niet altijd. Ik merk dat ik me beter voel als ik vaker rek. Mijn spieren voelen meer ontspannen en ik heb minder snel pijntjes. Dit is dus een doel waar ik zeker verder aan wil werken!

Lees verder op www.Optimavita.nl