HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

Personal Preggo Update #2 // week 22-27

Geplaatst op 23/08/2018 door ilovehealth

Precies 6 maanden vandaag. 6 maanden… hoe bedoel je de tijd gaat snel? Ojee ik hoor je denken: begint ze nu al met die clichés…. YES! #sorrynotsorry! Die horen er duidelijk allemaal bij als je moeder gaat worden.

Maar ja, 6 maanden dus, of te wel 2/3 van mijn zwangerschap zit er al op. Wat gaat het nog lekker zeg. Ik ben nog steeds lucky genoeg om te zeggen dat ik echt van mijn zwangerschap kan genieten. Ik weet dat veel vrouwen dat helaas niet hebben, omdat ze last hebben van vervelende kwalen. En dat lijkt me zo heftig voor jullie! Maar voor mij geldt nog steeds, so far so good.

De vorige en eerste zwangerschapsupdate was van het begin tot week 22. Nu ben ik bijna 27 weken. Dus er zat een gat tussen de updates van 5 weken. Ik zal je in deze blog even updaten over de afgelopen weken.

Controle

Bij 24 weken hadden we weer een controle bij de verloskundige. Geen echo dit keer, die komt weer bij 28 weken (en dan gaan mijn moeder en zusjes mee, zo speciaal!!). Maar verder werd alles wel gecontroleerd (zo leuk om het hartje te horen kloppen, en elke keer weer een opluchting) en gelukkig was alles goed! Trots op mijn klein meisje!

lees verder:

http://www.ilovehealth.nl