HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Voeding

Een gezonde bloedsuikerspiegel: zo krijg je het voor elkaar

Geplaatst op 20/08/2019 door vivonline

Iedereen weet hoe het is om je sky high te voelen nadat je lekker veel suikers hebt gegeten, maar we weten ook allemaal hoe het is om vervolgens die intense crash te beleven. Je voelt je in dat geval chagrijnig of moe en dat wil je oplossen door een zoete traktatie te verorberen. Kortom: we weten allemaal dat onze bloedsuikerspiegel behoorlijk veel impact heeft op ons energielevel en onze stemming. Als je bloedsuikerspiegel van de rel is kan dit je dagelijkse bezigheden behoorlijk belemmeren. En hoe langer dit duurt hoe chronischer het wordt.

Veel mensen denken dat ze relatief gezond leven en dat zij hun bloedsuikerspiegel onder controle hebben. Ze herkennen de waarschuwingssignalen helaas niet. In Amerika is het zelfs zo ernstig dat 1 op de 3 mensen het voorstadia van diabetes heeft. Het valt niet altijd direct onder type diabetes 2 en maar liefst 90% van hen heeft geen idee dat zij dit hebben.

lees verder:

https://www.vivonline.nl