HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

Tips vakantiespeelgoed + de nieuwste rages van 2019

Geplaatst op 02/08/2019 door love2bemama


Tips vakantiespeelgoed

Op vakantie gaan is heerlijk maar de reis er naartoe kan best lang duren voor kinderen. Onderweg naar jullie vakantiebestemming kunnen kinderen zich best gaan vervelen. Of dat nou in de auto is of met het vliegtuig, een filmpje kijken of een spelletje doen op de telefoon is leuk maar afwisseling zorgt ervoor dat de tijd sneller gaat. Maar wat kunnen ze dan gaan doen? Er zijn veel mogelijkheden voor spelletjes om mee te nemen zodat ze onderweg wat te doen hebben of wanneer je op de plek van bestemming bent aangekomen.

Lees ook: Een autovakantie met kinderen is helemaal niet vreselijk

Begin de voorbereiding van je reis bij Love2BeMama en die hier leuke ideeën op!

Dobble (Beach)

Dobble is een geweldig leuk kaartspelletje voor jong en oud. Bij dit snelle kaartspel gaan spelers tegelijkertijd op zoek naar 1 gelijk symbool op twee verschillende kaarten. Snelheid, observatie en reflexen zijn van groot belang om dit spel te winnen! Dobble Beach is een variant van Dobble, maar dan met een zomerse twist! Deze Beach versie is volledig waterproof en voorzien van een strandtasje, dus ideaal om mee nemen voor tijdens de vakantie!

Lees verder op www.love2bemama.com