HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

10 kant-en-klare gratis print opdrachten voor kleuters

Geplaatst op 03/08/2020 door HealthyApp

De afgelopen maanden konden onze kinderen niet naar school en zaten ze verplicht thuis. Dat was behoorlijk schakelen voor veel ouders en kinderen. Want hoe ga je nu thuisonderwijs geven en ook nog werken vanuit huis? In vele gevallen moest je ook nog meerdere kinderen op verschillende niveaus thuisonderwijs geven. Als ouder kreeg je er een tweede baan bij. We zijn daarom ook heel erg blij dat de kinderen nog een paar weken volledig naar school kunnen. Hoe fijn ik dat ook vind, ik ga het ergens ook missen om ze thuis te hebben. Het was een hele bijzondere tijd en we hebben ons er goed doorheen geslagen. Inmiddels ben ik een ervaren mama-juf, run ik een bedrijf vanuit huis mét 24/7 kinderen om mij heen en heb ik een huishouden draaiende gehouden. We hebben het doorstaan! Maar heb je de smaak te pakken en wil je je kleuter thuis aan het werk zetten? Ik heb 10 kant-en-klare gratis print opdrachten voor ouders met kleuters. 

Thuisonderwijs missen?

Ik kan heel goed begrijpen als bij jou thuis ook de vlag weer uitgaat als de kinderen volledig naar school gaan, maar eerlijk; ga je het stiekem niet een klein beetje missen? Ik hoor van veel ouders om mij heen dat ze de smaak van thuisonderwijs te pakken hebben gekregen en dit nog best door hadden willen zetten. 

Lees verder op www.love2bemama.com