HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

7 x plaattaart recepten

Geplaatst op 03/08/2020 door UitPaulinesKeuken

Misschien had je het al voorbij zien komen op Instagram. Samen met Tante Fanny organiseren wij een superleuke baking challenge. Onze Topmembers zijn druk aan de slag gegaan met de degen van Tante Fanny en daar komen de lekkerste creaties uit. Van zoet tot hartig en van pizzadeeg tot bladerdeeg, alles wordt gebruikt. Iedereen is zo creatief! In deze blog deel ik 7 plaattaart recepten van onze members. Leuk voor de inspiratie!

Vers deeg

De basis van deze recepten is vers deeg. Tante Fanny heeft een breed assortiment aan deeg op rol. Wij gebruiken vaak het bladerdeeg in onze recepten maar ook van het pizzadeeg en flammkuchendeeg zijn wij fan. Je kunt de degen voor van alles gebruiken; voor kleine hapjes, voor zoet gebak, maar we blijven vooral dol op hartige plaattaarten. Je kan hier alles opgooien wat je maar lekker vindt, groentes, vis, vlees en kaas. Ook de ideale manier om restje op de maken. Lekker no waste. Ik heb standaard een rol in de koelkast liggen en iedere week eten we wel iets met deeg. Lekker met een kom soep of een salade ernaast en klaar ben je.

Lees verder op www.UitPaulinesKeuken.nl