HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

Buitenspeelgoed voor kinderen van 10 jaar

Geplaatst op 19/08/2020 door love2bemama

In dit blog de vijf leukste buitenspeelgoed tips voor kinderen van 10 jaar. Met de zomer in aantocht en zonnige dagen in het verschiet is het heerlijk weer voor de kinderen om buiten te spelen. Maar zoals het met kinderen gaat; soms vermaken ze zich goed, maar van tijd tot tijd slaat de verveling toe en is het fijn als ze iets hebben waar mee gespeeld kan worden. 

Jaarlijkse Buitenspeeldag

Om het buitenspelen van kinderen te stimuleren wordt er ook elk jaar in Nederland en België een Buitenspeeldag georganiseerd.

Eind jaren zestig kwamen er steeds meer zorgen over het buitenspelen van kinderen. Nederland werd volgebouwd met beton voor massale woningbouw. De speelruimte van kinderen werd steeds minder. Dit was de aanleiding voor de oprichting van de stichting Jantje Beton. Deze stichting is er voor het belang van het buitenspelende kind. Sindsdien is er meer aandacht voor speelplekken voor kinderen gekomen.

Lees verder op www.love2bemama.com