HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

Ceviche in limoncello

Geplaatst op 16/08/2020 door beaufood

Deze ceviche in limoncello kwam spontaan uit mijn handen toen Mike en ik aan het kokkerellen waren. Woensdag en zaterdag zijn (al negen jaar!) onze vrije dagen en op deze dagen doen we niets liever dan uit eten gaan (nu baby Louen er is kiezen we vaker voor een uitgebreide lunch in plaats van diner) of gaan we thuis aan de slag in onze eigen keuken. Deuren naar de tuin open, zomerse Spotify playlist aan, glas wijn erbij en om de beurt een gerechtje maken. Zó gezellig.

Afgelopen week was het bizar lekker weer en met zomers weer krijg ik altijd zin in.. ceviche! Een gerechtje dat bestaat uit rauwe vis die je kort gaart in een marinade van olijfolie en limoensap. Door de zuren van het limoensap gaart de rauwe vis een beetje en dat zorgt voor een extra intense en heerlijk frisse smaak. Zoals wel vaker met populaire recepten zijn er tegenwoordig heel wat varianten op dit oorspronkelijk Peruaanse gerecht te vinden. Zo bedacht ik me bijvoorbeeld dat het misschien wel heel lekker zou zijn om de vis te garen in citroensap en limoncello.. En OF dat lekker was! WAUW.

Lees verder op www.beaufood.nl