HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Tech

Een geluiddichte koptelefoon kind voor op school

Geplaatst op 18/08/2020 door love2bemama

Zoek je een koptelefoon kind voor op school? Steeds meer scholen gebruiken een koptelefoon voor een kind op school. Niet een koptelefoon voor muziek, maar geluiddichte oorkappen om kinderen te helpen zich beter te concentreren. 

Koptelefoon kind voor op school

Ongeveer 15 procent van de leerlingen draagt een koptelefoon in de klas. Niet alleen kinderen met concentratiestoornissen zoals bij aandoeningen zoals ADD en ADHD, maar ook kinderen die gewoonweg wat last hebben van de drukte in de klas. De koptelefoon schijnt voor deze kinderen een wezenlijk verschil te maken. Ze krijgen niets mee van geklets of geluiden en kunnen op deze manier rustig hun werk maken zonder gestoord te worden.

Een geluiddichte koptelefoon is ook fijn om gehoorschade bij kinderen tegen te gaan.

Geluiden in de klas

Stel jezelf eens voor: je zit op een verjaardag met ongeveer 30 man in de woonkamer. De ene persoon zit rustig zijn koffie te drinken, een ander groepje is met elkaar bezig en ergens verderop schiet er iemand in de lach. Als volwassene kunnen we hier prima mee omgaan. Wetende welk geluid relevant voor ons is en wat niet. Zeker zolang we niet besluiten om juist op dit moment de administratie te gaan doen.

Lees verder op www.love2bemama.com