HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

Maak een gewoonte van gezond leven

Geplaatst op 02/08/2020 door NiceDay

De jaarwisseling wordt vaak gezien als een nieuw begin. In januari stromen de sportscholen vol en tijdschriften geven tips over hoe je het beste kunt afvallen. Wanneer je een nieuw jaar ingaat, start er gevoelsmatig een nieuwe fase waarin je met frisse energie je leven kunt omgooien. Nu kun je natuurlijk op elk moment in je leven beslissen dat het tijd is voor een nieuwe fase, bijvoorbeeld als het gaat om gezonder en bewuster leven. Belangrijk hierin is: maak een gewoonte van gezond leven. De volgende tips kunnen je daarbij op weg helpen!

Bewust eten

Misschien ga je elke avond na het avondeten op de bank zitten met Netflix, een kop koffie en koekje. Je denkt hier niet bewust over na; je pakt automatisch die rol koekjes wanneer je serie begint en je de geur van koffie ruikt. Dit heet ook wel een gewoonte, want zonder er echt bij na te denken pak je de koekjes. Om de simpele reden dat je dit altijd doet, je bent het gewend

Lees verder op www.HaveANiceDay.com