HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

Mama’en: zorgen voor jezelf rondom het moederschap

Geplaatst op 23/08/2020 door love2bemama

‘Mama’en: zorgen voor jezelf, tijdens de zwangerschap, geboorte en kraamtijd’. Dat moet een goed boek zijn. Na het lezen van de inleiding was ik nog enthousiaster. De visie van Nina, sluit naadloos aan op mijn visie. Ondanks haar goede research slaat Nina in haar uitwerking wel een paar belangrijke stappen over. In dit boek staat zorgen voor jezelf rondom het moederschap op nummer 1. Dat is sowieso iets wat elke moeder zou moeten doen. Tijd voor een review van het boek!

zorgen voor jezelf rondom het moederschap

In deze blog ga ik verder op het boek in en licht ik ook enkele belangrijke stappen toe, waaronder het zorgen voor jezelf rondom het moederschap. Al dan niet overgeslagen!

‘Deze fase in je leven, de transitie naar moeder, is het ideale moment om te beginnen’: schrijft Nina Pierson over zorgen voor jezelf tijdens je zwangerschap (en de geboorte en kraamtijd). Gelijk heeft ze! Empowerment staat centraal in het boek ‘Mama’en’. Dit is het bewustwordingsproces dat je helpt in je kracht te komen en je volledige potentieel te benutten.

Lees verder op www.love2bemama.com