HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

Hoe haal je motivatie uit jezelf?

Geplaatst op 25/08/2022 door boostyourhealth

Wordt jij ook altijd enthousiast van anderen en daarbij aangestoken om zelf ook de nodige motivatie te vinden die je daarbij de successen geeft die je op hun beurt weer extra motivatie geven? Ik heb een jaar lang iedere dag meer dan 3 uur intensief gesport. Maar toen ik hiernaar terugkeek viel het mij op dat ik naast eigen motivatie ook sterk de motivatie kreeg van een goede vriendin die mij sportles gaf. Zij was één van de weinige die de sportlessen nog gaf met power, motivatie en volop enthousiasme. Iets wat je tegenwoordig niet meer zo snel tegenkomt. Maar hoe kun je nu voldoende motivatie uit jezelf halen om die (kleine) successen te boeken die je nodig hebt om te kiezen voor een gezonde(re) levensstijl? Ik vertel je er alles over!

Je omgeving is zo belangrijk

Hoe fijn is het als je steun en liefde, maar ook de nodige motivatie krijgt uit je omgeving. Natuurlijk moet je het dan altijd nog zelf doen, maar het is zo fijn als er dierbaren achter je staan en je wens of doel stimuleren, zodat jij net dat extra steuntje in de rug krijgt. Ik heb dit zelf gemist, naast dat mensen vooral zeiden wat ik wel of niet moest doen, miste ik het stukje compassie en aanmoediging om het daadwerkelijk voor elkaar te krijgen. Je vraagt je dan af of je wel serieus genomen wordt en of dit de juiste mensen zijn met wie je een een relatie moet hebben.

Lees verder op www.boostyourhealth.nl