HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Beauty

Kleur je haar natuurlijk met de fantastische haarverf van We Colour

Geplaatst op 24/08/2022 door boostyourhealth

Vroeger verfde ik mijn haar soms weleens met van die goedkope drogist verpakkingen om mijn haar te kleuren. Heel chemisch en niet echt ideaal voor je haar en hoofdhuid. Ik wisselde dit vaak af met een kappersbezoek, maar die bezoeken zijn ook best prijzig. Toen ik We Colour ontdekte was ik meteen enthousiast en de kleuren zijn prachtig en blijven lang zitten. We Colour heeft veel verschillende natuurlijke kleuren haarverf en bijbehorende producten om je haar optimaal en goed te verzorgen. Hoog tijd om kennis te maken met deze bijzondere haarverf en jullie hier alles over te vertellen. Lees je mee?

Kapperskwaliteit haarverf voor thuis

De haarverf van WECOLOUR is van kapperskwaliteit en speciaal ontwikkeld voor thuisgebruik. Door de pure samenstelling waarbij GEEN gebruik wordt gemaakt van ammonia, PPD ( wel TDS), resorcinol en parabenen blijft je haar en hoofdhuid gezond en voelt het zacht aan. Sommige haarverf irriteren enorm en hebben na aanbrengen al enige irritatie bezorgd op jouw hoofdhuid. Bij WECOLOUR is dit niet het geval en is het bovendien heel eenvoudig aan te brengen, ruikt het neutraal en prikt het niet. De kleur blijft wekenlang mooi en je hoofd na een aantal weken alleen je uitgroei bij te werken. Ook blijft het maar liefst na openen (wel ongemengd natuurlijk) nog 12 maanden houdbaar. Zo kun je zelfs meerdere keren je uitgroei bijwerken.

Lees verder op www.boostyourhealth.nl