HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

Verminder je stress door een betere ademhaling met de hulp van Moonbird

Geplaatst op 27/08/2022 door boostyourhealth

Door alles wat momenteel zich afspeelt in mijn privé leven ervaar ik stress. En als ik stress ervaar merk ik dat ik minder goed kan slapen en ontspannen en dat mijn ademhaling sneller gaat dan ik zou willen en ik vaak hoog in mijn adem zit. Dit maakt dat de emoties ook hoog zitten en ik soms met praten moeite moet doen om niet ineens in huilen uit te barsten. Ik wilde al lange tijd aan de slag met mijn ademhaling, toen plotseling Moonbird op mijn pad kwam. Het apparaat wat ervoor zorgt dat je meer ontspannen kunt worden, beter je ademhaling onder controle hebt en houd en de nachtrust bevorderd. Kortom, dit moest ik uitproberen en ik vertel je er dan ook alles over! Lees je mee?

Bewust ademhalen brengt je terug in contact met je hoofd en lichaam. Vertraag je ademhaling om je stressniveau omlaag te brengen en ontspan direct met eenvoudige ademhalingsoefeningen, allemaal dankzij dit hulpje dat in je handpalm past. De Moonbird is jouw persoonlijke ademcoach en wie wilt dit nu niet?!

Hoe werkt het precies?

Je eerste kennismaking kan gelijk beginnen, want als je de Moonbird even wakker schud en je duim op het scherm drukt dan voel je gelijk al wat de Moonbird voor jou kan doen. Maar dit is natuurlijk niet alles. Je zorgt dat je bluetooth aanstaat en download de Moonbird app op je telefoon. Daarna kun je je gegevens invoeren en ben je klaar voor je eerste oefening.

Lees verder op www.boostyourhealth.nl