HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Workouts

Full Body Workout

Geplaatst op 23/09/2016 door followfitgirls


Als je regelmatig workout video’s van mij kijkt is het je misschien opgevallen.. Ik heb de naamvan mijn Youtube kanaal veranderd van Followfitgirls naar Marlou Volkerink. De reden is dat ik mijn kanaal graag persoonlijker wil maken. Naast Followfitgirls.com heb ik Followfashion.com en ook voor dit platform maak ik regelmatig video’s. Nu leek het me handig dat al mijn video’s vanaf nu gewoon op één kanaal komen te staan.

Naast workout video’s zul je op mijn eigen kanaal ook andere video’s vinden de komende tijd. Ik ga ook tips delen, vragen beantwoorden, vlogs maken en nog veel meer. Ik heb er super veel zin in om meer video content voor jullie te maken en ben natuurlijk heel benieuwd of jullie nog leuke ideeën hebben voor video’s. Zo ja, laat het me zeker even weten in een reactie hieronder of op mijn Youtube kanaal (vergeet je ook niet te abonneren!).

Lees verder op www.followfitgirls.com