HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Workouts

Workout Wednesday #BBB training voor thuis

Geplaatst op 21/09/2016 door modelworkout

BBB training voor thuis, oftewel je buik, billen en benen training in je woonkamer. De poes die je kopjes geeft en je hond die naast je komt zitten tijdens je buikspier oefening. Ik vind het magisch en ik doe het graag. Waarom niet in de sportschool? Ik heb soms gewoon geen zin in andere steunende en kreunende mensen. Geen zin in mannen die naar me loeren en domme opmerkingen maken als ik blijkbaar voor hen in een sexy positie zit. Ik wil mijn bil trainen niet mijn geduld. Doe mij dan maar mijn hond die netjes naast mij wacht tot ik de oefening heb gedaan. Ze staat meestal al klaar met haar speeltje en dan kan ik gelijk met haar mijn conditie trainen!

Maar goed, vandaag dus een BBB training voor thuis en daarom heb ik onderstaande workouts uit de Twenties in deze volgorde gezet. Uiteraard kan je natuurlijk zelf een bbb training op ons Youtube kanaal maken. Er staat meer dan genoeg leuks op. Wel ons volgen natuurlijk want je wilt er snel bij zijn als er nieuwe workouts komen!

Lees verder op www.modelworkout.com