HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Voeding

8 tips om je kinderen meer groenten te laten eten

Geplaatst op 11/09/2017 door eetpaleo

Je eet al een tijdje Paleo en het bevalt je erg goed. Al die groenten, ja, dat is eigenlijk een heel goed idee. Je voelt én ziet het aan je lichaam. Je huid ziet er beter uit, je hebt meer energie en die hardnekkige klachten zijn als sneeuw voor de zon verdwenen. Kortom; dit wil je met meer mensen delen. Te beginnen met je partner en je kinderen. Maar hoe doe je dat? Kinderen (en mannen trouwens ook) kunnen al snel roepen dat ze iets niet lusten. Groenten? Nee, die hoeven ze niet.

Uitzonderingen daar gelaten natuurlijk, maar veel kinderen hebben toch weleens zo’n fase waarin ze alles wat op groenten lijkt liever niet eten. Met de bijbehorende drama’s aan tafel…

Niet handig, want groenten bevatten enorm veel voedingsstoffen die groeiende kinderen juist zo goed kunnen gebruiken. Hoe laat je ze er meer van eten? Ik geef je een aantal tips!

Lees verder op EetPaleo.nl!