HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Sport

Hardlopen zonder muziek: 5 redenen om dat eens te doen

Geplaatst op 21/09/2017 door glow

Hardlopen met muziek werkt voor veel mensen motiverend. Terwijl je de beats in je oren hoort stamp je de (kilo)meters weg. Op het ritme van de muziek loop je straat na straat, stoep na stoep, veld na veld. Maar zonder muziek lopen is ook fijn. En soms ook heel goed voor het lopen. Vijf redenen om je muziek echt eens thuis te laten!

1. Eén met de natuur
Wanneer je ’s morgens vroeg loopt hoor je de krekels in het park en de vogels in de bomen. Ja echt, ook in de stad hoor je vogels en allerlei andere natuurgeluiden. Bovendien wordt je totale palet aan zintuigen meer geprikkeld als je ook je oren open hebt, de beleving wordt completer. Je geniet dus meer van bijvoorbeeld een prachtige zonsondergang, je ruikt het gras dat net gemaaid is of de houtachtige geur van regen die in de lucht hangt. Zonder muziek kun je bewuster genieten van al het moois dat jouw route te bieden heeft.

Lees verder op www.glowmagazine.nl